Boekingen

Boekingen gaan altijd telefonisch en worden schriftelijk en telefonisch bevestigd.

Tevens doen we onze best dat altijd één persoon van ons team bij de shooting aanwezig is. Hierdoor kunnen wij garanderen dat er geen dingen gebeuren waar het model later spijt van krijgt of dat de fotograaf wordt beschuldigt van ongewenste aantastelijkheden. Dit is voor alle partyen niet leuk en bevordert niet de samenwerking. Het gebeurt nog te vaak en dit modellen bureau wil dit soort praktijken voorkomen.

Naar aanleiding van het inschrijfformulier wat het model heeft ingezonden en na ons gesprek per telefoon met het model, denken wij deze wat beter te kennen en weten we precies wat zij/hij wel en niet wil doen. Ook hierdoor voorkomen we dat het model tijdens de shooting dingen doet die zij/hij anders niet zou hebben gedaan, maar op dat moment door de spanning wellicht wel had geaccepteerd en/of gedaan.

Model boeken?
Email Modellen Erotic en wij nemen snel contact met u op. Wij zijn geen escort bureau, dus verwacht geen antwoorden van ons op vragen die gaan over o.a sex of sex met onze modellen. Het blijven modellen, dus jij als fotograaf blijft achter de camera i.p.v ervoor.